Werkwijze

Kant en klaar meubelen

U wilt een meubel op maat, maar u wilt het toch zelf plaatsen? Wij leveren voor u alle meubelonderdelen op maat! Indien gewenst met kantenband afgewerkt, voorzien van de nodige constructieboringen, en met het nodige meubelbeslag apart bijgeleverd.
Wat hebben wij van u nodig: een correcte tekening met de juiste maten, voor de rest zorgen wij!!!
Zo krijgt u een kwalitatief meubel voor een scherpe prijs!

Afspraak

Wanneer u besloten hebt met CH-Construct samen te werken, wordt er eerst een afspraak in de toonzaal georganiseerd. Tijdens dit gesprek bekijken we welke werken in aanmerking komen. Eveneens krijgt u de kans het machinepark en de materialen bekijken.

Offerte

CH-construct maakt tijd voor de keuze van de materialen om een correcte inschatting te kunnen geven. Voor ramen en deuren kunnen we een bezoek aan de leveranciers aanbieden. Na het akkoord wordt een technische tekening (CAD/CAM) gemaakt indien dat nodig is.

Meting en meeting

Een belangrijke fase in het proces is het opmeten van de situatie ter plaatse. CH-Construct zorgt ervoor dat de details van uw project worden meegenomen. Eventuele aanwezigheid tijdens de werfvergaderingen is een onderdeel van wat wij aanbieden.

Productie

Heel veel zaken worden bij CH-Construct zelf gemaakt. Het uitgebreide machinepark dat CAD-CAM gestuurd tot in de precisie uw vragen uitwerkt, is een parel van moderne technologie. Tijdens het productie process wordt alles met grote zorg verpakt en gelabeld.

Plaatsing

CH-Construct in huis tijdens de plaatsing? Dat is zorg voor alles wat u dierbaar is. Op ieder moment zal het enthousiaste team de focus houden perfect af te leveren met respect voor uw materiaal en oog voor veiligheid.

Oplevering

Na de plaatsing komt CH-Construct langs voor de definitieve oplevering. Het moment waar iedereen heeft naar uitgekeken. Indien er dan nog zaken zijn die niet naar wens zijn, worden ze met de glimlach met u besproken. Uw inspiratie is onze passie.

Conctacteer ons