INTRO OVER CH-CONSTRUCT

Welkom bij CH-construct, uw toegewijde partner in het realiseren van hoogwaardige en op maat gemaakte interieurprojecten. Met een passie voor vakmanschap en een schat aan ervaring, zijn we gespecialiseerd in maatkasten, houtskeletbouw, overkappingen, poolhouses, en ramen, deuren en poorten. Bij CH-construct streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen door unieke en functionele oplossingen te leveren die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Ontdek de tijdloze elegantie en duurzame schoonheid van onze realisaties en laat ons u helpen om uw droomruimte te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw project tot een succes maken!

 

WAT DOEN WE

Bij CH-construct zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en leveren van hoogwaardige interieurprojecten en bouwoplossingen. Van op maat gemaakte maatkasten, houtskeletbouw en elegante overkappingen tot luxe poolhouses en duurzame ramen, deuren en poorten, bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw wensen te voldoen. Met een toegewijd team van vakmensen en een focus op vakmanschap en esthetiek, streven we ernaar om unieke en functionele ruimtes te creëren die de tand des tijds doorstaan. Of het nu gaat om woningbouw, renovatie of interieurinrichting, CH-construct staat klaar om uw visie om te zetten in werkelijkheid en een blijvende indruk achter te laten in uw leefruimte. Ontdek wat we voor u kunnen doen en maak vandaag nog uw droomproject werkelijkheid met CH-construct!

ONS TEAM

Christof Hennion

 

Christof Hennion aan het roer van een bloeiend bedrijf, is niet zomaar een baas; hij is het kloppende hart van de onderneming. Zijn leiderschap gaat verder dan alleen het nemen van beslissingen; het omvat een diepgaande betrokkenheid bij elk aspect van de organisatie.

Robin Hennion

 

Robin Hennion, als opvolger staat hij niet alleen symbool voor continuïteit, maar ook voor vernieuwing en groei. Zijn motivatie vormt de drijvende kracht achter elk project waarbij hij betrokken is. Hij streeft telkens naar perfectie om elk project naadloos tot een succesvol einde te brengen.

Dieter Linthout

 

Dieter is een essentiële schakel binnen ons bedrijf, belast met de verantwoordelijkheid voor het succesvol vervaardigen, coördineren en afronden van projecten. Deze cruciale rol vereist een combinatie van leiderschap, organisatorische vaardigheden en technische bekwaamheid om de doelstellingen van het project te bereiken.

 

Katleen Van de Velde

 

In de schijnwerpers van het bedrijf schittert CH-Construct een onmisbare kracht: Katleen, de vrouw van Christof. Haar rol is niet alleen beperkt tot de titel van ‘vrouw van de baas’; integendeel, ze vormt de essentie van het bedrijf en is de drijvende kracht achter het succes van CH-Construct.

Milan Hennion

 

Milan Hennion, als opvolger staat hij niet alleen symbool voor continuïteit, maar ook voor vernieuwing en groei. Zijn motivatie vormt de drijvende kracht achter elk project waarbij hij betrokken is. Hij streeft telkens naar perfectie om elk project naadloos tot een succesvol einde te brengen.