Dressing Assenede

Dressing Assenede

Beschrijving

Deze dressing moet zowel functioneel als esthetisch zijn en aan de eisen van de klant voldoen. De kast moet voldoende ruimte bieden om alle kleding en accessoires van de klant op te bergen en gemakkelijk toegankelijk zijn. De klant kan kiezen uit verschillende opties, zoals het aantal planken, de grootte van de hangruimte enz. De kast kan worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de voorkeur van de klant en het interieur van de kamer. 

Merken, technieken

Totaalafwerking Assenede

Totaalafwerking Assenede

Beschrijving

Voor een complete interieurafwerking in onze houtskelets raden wij clicwall aan voor de wandafwerking. Daarnaast hebben wij hier op maat gemaakte kasten, binnendeuren, laminaatvloeren en plafondafwerking geplaatst. Ons team kan er ook voor zorgen dat ramen op de juiste manier worden afgewerkt om de algehele uitstraling van de binnenruimte te verbeteren. 

Merken, technieken

Maatkast Rieme

Maatkast Rieme

Beschrijving

Ontdek de perfectie van ons recente maatkastproject in Rieme! In deze unieke woning hebben we een op maat gemaakte kastoplossing gecreëerd die zowel esthetisch als functioneel is. Met aandacht voor de specifieke behoeften van de klant, hebben we een maatkast ontworpen die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte en een naadloze integratie in het interieur biedt. De hoogwaardige materialen en doordachte details maken deze maatkast tot een waar meesterwerk dat het dagelijks leven van onze klant verrijkt.

Merken, technieken