Gevelbekleding Assenede

Gevelbekleding Assenede

Beschrijving

Gevelbekleding vervaardigd uit tropische houtsoort Ayous is een duurzame en aantrekkelijke optie voor gevelbekleding. Ayous is een lichtgewicht houtsoort die gemakkelijk te bewerken is en een gladde afwerking creëert. Bovendien heeft Ayous een lage krimp- en uitzettingscoëfficiënt, waardoor het minder snel zal kromtrekken of barsten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor toepassingen buiten, waar er temperatuurschommelingen zijn. 

Merken, technieken

Terras Waarschoot

Terras Waarschoot

Beschrijving

Dit terras is vervaardigd uit het hardhout padouk, padouk wordt vaak gebruikt vanwege de duurzaamheid en weerstand tegen rotten. Terrassen gemaakt van padouk hebben een prachtige roodachtige of oranjebruine kleur (vergrijzing na verloop van tijd) die de uitstraling van elke buitenruimte kan verbeteren.

Merken, technieken

Poolhouse Assenede

Poolhouse Assenede

Beschrijving

Ontdek de weelde van ons recente project in Assenede! Hier hebben we een harmonieuze combinatie gecreëerd van functionaliteit en ontspanning. Met een modern design en hoogwaardige materialen vloeien binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar over, waardoor een idyllisch toevluchtsoord ontstaat voor rust en plezier. De verfijnde afwerking en slimme indeling van het overdekt terras geven onze klant een plek om te genieten van luxe en comfort. Ontdek hoe ons toegewijde team van experts dit project heeft gerealiseerd dat de verwachtingen overtreft en een perfecte aanvulling is op de buitenbeleving van onze klant.

Merken, technieken